DEF@ctO nl  E.E.

Is dé specialist op het gebied van het aanleren van (taal)vaardigheden die buitenlandse (jong)volwassenen nodig hebben om in Nederland te wonen en werken. Ons team bestaat uit enthousiaste, betrokken docenten met jarenlange ervaring.

Middels interactieve online lessen (op maat), in combinatie met lessen met docent, creëert DEF@ctO nl E.E. een veilige leeromgeving waarbinnen de cursisten taalvaardigheden oefenen en in praktijk brengen.

Wat maakt de taalcursussen van DEF@ctO NL,  anders dan andere aanbieders?

Onze jarenlange ervaring als taaldocenten en ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal.

Taal leren is een individuele aangelegenheid: wij zetten taal coaching in op de punten waar het echt nodig is. Bijvoorbeeld bij uitspraak en zinnen maken. Daar is begeleiding van een taaldocent nodig. Woordjes leren kan een cursist zelf – dat hoeft niet onder begeleiding. 

De lessen in onze cursus worden online aangeboden en bevatten veel videomateriaal, audiomateriaal en heel veel oefeningen. Deze worden binnen thema-lessen gestructureerd aangeboden en door de cursisten zelfstandig doorlopen. De interactieve leeromgeving is zeer aantrekkelijk en nodigt uit tot leren.

Na 2 thema-lessen komt de les met de taalcoach. In deze lessen wordt aandacht besteed aan spreken en de recent geoefende lesstof. De taalcoach houdt online toezicht op de lessen die door de cursisten online worden gemaakt, stuurt bij waar nodig is en houdt de cursist(en) op het juiste spoor. Zo weet de taalcoach waar de cursist behoefte aan heeft in de gezamenlijke les.

Door jarenlange ervaring heeft DEF@ctO de cursussen zo samengesteld dat tijdens het leren van de taal ook Nederland ontdekt wordt door de cursisten.

Wij kijken graag met u samen naar de mogelijkheden om uw anderstalige (toekomstige) werknemers Nederlands te leren. Voor een vrijblijvend adviesgesprek of meer informatie: zie hiervoor onze contact gegevens.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.